Credit Management & Leiderschap

In deze tijd van snelle ontwikkelingen en grote veranderingen is het goed om af en toe pas op de plaats te maken en uzelf vragen te stellen. Leiders van deze tijd nemen af en toe afstand om te kijken of het nog klopt waar ze mee bezig zijn, of de koers nog gelijk loopt met de strategie en of er nog waarde wordt toegevoegd aan klant en organisatie. Het gaat er om dat het spel verandert en als leider moet u mee veranderen om succesvol te blijven. Op welke manier geeft u leiding aan uw team, maar net zo belangrijk geeft u leiding aan de optimalisatie van de geldstromen en financiële risico’s die daarmee gepaard gaan.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor Credit Professionals die werkzaam zijn binnen het Credit Management vakgebied en die zich graag laat inspireren en informeren over hoe bepaalde management theorieën een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het verder professionaliseren van ons vakgebied.

Uw Leerresultaat

In deze tijd van snelle ontwikkelingen en grote veranderingen is het goed om af en toe pas op de plaats te maken en uzelf kritische vragen te stellen De wereld globaliseert en digitaliseert steeds verder. Hierdoor krijgt de Credit Manager een andere plaats in de organisatie. Waar credit management tot voor kort vooral een operationele rol vervulde binnen organisaties als onderdeel van de afdeling finance, zien we in steeds meer organisaties dat credit management strategische positie begint in te nemen. Dit vraagt van de verantwoordelijke Credit Manager andere inzichten en een andere houding. De operationele kijk dient plaats te maken voor een meer strategische kijk op het organiseren van credit management en haar processen. Tijdens alle drie de filevrije colleges belicht expert Raimond Honig MBA vanuit zijn kennis, kunde en praktijkervaring naar instrumenten die deze veranderprocessen beheersbaarder, effectiever en uiteindelijk dus ook kansrijker maken.

Download het volledige programmaDirect inschrijven

Programma

Data en tijden

Elke masterclass start om 14.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Wij verzorgen telkens diner en versnaperingen voor alle deelnemers.

Deelnamekosten

De investering voor deelname aan deze Masterclass bedraagt € 495,00 excl. BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief vakliteratuur,  alle consumpties en een diner. Het aantal deelnemers aan deze masterclass is gelimiteerd tot maximaal 20 personen. 

Annuleringsvoorwaarden

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot drie weken voor aanvang van het programma kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Locatie

CMI Utrecht

Aanmelden

Internet: www.nlacademy.nl

Meer informatie

Next Level

E: info@nlacademy.nl

T: 020 – 672 13 71

CMI

E: info@cminstituut.nl

T: 079 – 343 92 56

Organisatie

Deze Masterclasses worden georganiseerd door Next Level Academy i.s.m. het Credit Management Instituut.

Cedeo-erkend

Het CMI heeft voor haar masterclasses, seminars en workshops de Cedeo-certificering ontvangen. De deelnemers hebben aangegeven de events van het CMI kwalitatief zeer hoog aan te slaan.

Vervolgtraining

Credit Management & Sales
Lean Credit Management
Strategisch Credit Management
Code: CML
Prijs: € 495,00 excl. BTW
Examenkosten: nvt
Groepsomvang: maximaal 20 deelnemers
Duur: 1 middag en avond
Data: Klik hier voor de planning.
Leaflet:Klik hier en vul het formulier in om de leaflet te downloaden.

Inschrijfformulier

  • Deelnemer

  • Deelnemer verwijderenDeelnemer toevoegen
  • Factuurgegevens