Lean Credit Management

Nadat u strategisch de juiste koers hebt ingezet, is het van belang dit op de meest effectieve manier uit te voeren in de operatie. Wat voegt waarde toe en wat niet? Dat is de hamvraag bij het op een LEAN manier kijken naar processen in de operatie. Hoe zijn we als organisatie in staat om op de meest effectieve, efficiënte en goedkope manier de geldgoederenstroom te optimalieren? Wat moeten we vooral wel, maar wat vooral ook niet meer doen binnen onze discipline? Tijdens deze masterclass zal Raimond Honig MBA kritisch alle operationele activiteiten onder de loep nemen en u inzichten aanreiken om “anders” met middelen, mankracht en informatie om te gaan. Na afloop kunt u direct aan de slag om met de verkregen inzichten besparingen door te voeren en de efficiëntie te verhogen.

Voor wie?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor credit management professionals die zich op basis van baanbrekende managementtheorieën willen laten inspireren om het niveau van werken op hun afdeling naar een hoger plan te tillen en innovaties binnen het vakgebied aan te jagen.

Uw Leerresultaat

In deze tijd van snelle ontwikkelingen en grote veranderingen is het goed om af en toe pas op de plaats te maken en uzelf kritische vragen te stellen. De wereld globaliseert en digitaliseert steeds verder. Hierdoor krijgt de Credit Manager een andere plaats in de organisatie. Waar credit management tot voor kort vooral een operationele rol vervulde binnen organisaties als onderdeel van de afdeling finance, zien we in steeds meer organisaties dat credit management strategische positie begint in te nemen. Dit vraagt van de verantwoordelijke Credit Manager andere inzichten en een andere houding. De operationele kijk dient plaats te maken voor een meer strategische kijk op het organiseren van credit management en haar processen. Tijdens alle drie de filevrije colleges belicht expert Raimond Honig MBA vanuit zijn kennis, kunde en praktijkervaring naar instrumenten die deze veranderprocessen beheersbaarder, effectiever en uiteindelijk dus ook kansrijker maken.

Download het volledige programmaDirect inschrijven

Programma

Data en tijden

Elke masterclass start om 14.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Wij verzorgen telkens diner en versnaperingen voor alle deelnemers.

Deelnamekosten

De investering voor deelname aan deze Masterclass bedraagt € 495,00 excl. BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief vakliteratuur,  alle consumpties en een diner. Het aantal deelnemers aan deze masterclass is gelimiteerd tot maximaal 20 personen. 

Annuleringsvoorwaarden

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot drie weken voor aanvang van het programma kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Locatie

CMI Utrecht

Aanmelden

Internet: www.nlacademy.nl

Meer informatie

Next Level

E: info@nlacademy.nl

T: 020 – 672 13 71

CMI

E: info@cminstituut.nl

T: 079 – 343 92 56

Organisatie

Deze Masterclasses worden georganiseerd door Next Level Academy i.s.m. het Credit Management Instituut.

Cedeo-erkend

Het CMI heeft voor haar masterclasses, seminars en workshops de Cedeo-certificering ontvangen. De deelnemers hebben aangegeven de events van het CMI kwalitatief zeer hoog aan te slaan.

Vervolgtraining

Credit Management & Leiderschap
Credit Management & Sales
Strategisch Credit Management
Code: LCM
Prijs: € 495,00 excl. BTW
Examenkosten: nvt
Groepsomvang: Maximaal 20 deelnemers
Duur: 1 middag en avond
Data: Klik hier voor de planning.
Leaflet:Klik hier en vul het formulier in om de leaflet te downloaden.

Inschrijfformulier

  • Deelnemer

  • Deelnemer verwijderenDeelnemer toevoegen
  • Factuurgegevens