Vanaf 10 september 2019 kun je bij het Credit Management Instituut (afgekort CMI) je eigen leertraject samenstellen en op verschillende momenten op een opleiding instomen.

Oprichter en Managing Partner Raimond Honig van het CMI merkt al enige tijd een veranderende tendens in de trainings- en opleidingsmarkt op. Naast een verschuiving van de verschillende mogelijkheden tot leren, wil de consument in 2019 snel invulling geven aan zijn of haar opleidingswens. Wilde men in het verleden nog een half jaar wachten tot een opleiding startte, zoekt men tegenwoordig net zo makkelijk verder. Het individueel op maat invullen van een opleiding of leertraject maakt plaats voor de verouderde statische vormen.

Reden voor CMI om na de zomer het roer om te gooien en de cursist zelf zijn leertraject te laten samen stellen door een Mix en Match mogelijkheid. Zo kun je vanaf september 2019 eerder instromen in een opleiding naar keuze, kun je kiezen om enkel één of twee module(s) uit bijvoorbeeld de opleiding Post-HBO Leergang Credit Professional te volgen of volg je slecht één of meer bijeenkomsten. Ook budgetair komt CMI hiermee medewerkers tegemoet wanneer het bedrijf over een jaarlijkse opleidingslimiet beschikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden bekijk het programma van CMI via www.credit-management.nl of neem contact op via 079 – 3439256 of info@cminstituut.nl.

#leren #opleiden #creditmanagement #management #incasso #collections #trainen

 

WhatsApp chat