Updates

Wist u dat?

Afbeelding Artikel

Hoe goed heb jij nu echt je best gedaan om die debiteur te spreken te krijgen?

Iedereen weet het: “Wie belt krijgt eerder zijn geld” en toch verzinnen we allerlei onzin om contact met debiteuren af te doen met een e-mailtje, ingesproken voicemailbericht, of helemaal geen bericht omdat we onvoldoende klantgegevens hebben (lees correcte klantgegevens waaronder een correct werkend telefoonnummer). Lekker klantgericht ook! Lees meer >>

canstockphoto10412954

Volg de training Credit Management

In de training Credit Management geven we u een duidelijk beeld van alle aspecten die gerelateerd zijn aan Credit Management in organisaties. Daarnaast lees meer>>

canstockphoto28112353

Nieuwe kalender 2017

Onze jaarkalender voor 2017 is weer volledig beschikbaar! Staat uw training of opleiding er niet bij? Informeer dan naar onze maatwerk of incompany mogelijkheden via ons kantoornummer 079-3439256.

canstockphoto2035938

Nieuwe Masterclass ‘Credit Management & Sales’

Credit Management & Sales, zo worden we één team!

Het lijkt de eeuwige discussie te zijn, de spanning tussen Credit Management & Sales. De eeuwige tegenwerking en het commentaar op elkaar. Wat voedt deze discussie en hoe is de paradigmashift te realiseren die nodig is om met elkaar samen te werken in plaats van elkaar tegen te werken? Op welke wijze is de samenwerking tussen deze twee afdelingen te bevorderen? Wat moeten we daarvoor doen en wat levert dat dan op? Op welke manier worden we aanvullend aan elkaar en dragen we zorg voor een optimaal resultaat voor de organisatie? Na afloop kunt u direct aan de slag om met de verkregen inzichten de samenwerking verder te optimaliseren. Lees meer

masterclasses

Masterclasses 2017

In samenwerking met Next Level is CMI in 2015 en 2016 gestart met het uitrollen van een Masterclassreeks. Vanwege deze succesformule blijven er voor 2017 de volgende drie Masterclasses op ons programma staan en wordt een nieuwe vierde Masterclass ontwikkeld.

 

Credit Management & Leiderschap

Lean Credit Management

Strategisch Credit Management

 

De masterclasses richten zich op nieuwe inzichten en instrumenten op het gebied van Credit Management. Wij brengen theorie, nieuwe inzichten en praktijk bij elkaar en u leert als credit professional welke stappen u kunt zetten om de brug tussen Finance en Credit Management te slechten. Tevens bereidt u uw team voor op de veranderingen die komen gaan zodat u uw credit management afdeling klaar maakt om ook in 2020 resultaatgericht te kunnen werken.


logo-credit-expo

CMI staat op Credit Expo 2016

Op 3 november a.s. staat het Credit Management Instituut met zijn team voor het 11de jaar opnieuw op de Credit Expo 2016 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Credit Expo is Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de Credit Management sector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. U kunt ons op de beursvloer vinden bij onze vaste standplaats nummer 15. Tevens verzorgt Oprichter en Managing Partner van CMI, Raimond Honig MBA, wederom een seminar met als thema "De kwaliteit van verbinding is de mate van kwetsbaarheid!" om 13.30 uur in Zaal 6/7. Wij heten u van harte welkom en u kunt uw deelname via deze link registreren.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Bel dan naar +31 (0)79 343 92 56 of vul hieronder uw contactgegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.


Naam (verplicht)

Bedrijf (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)