Credit Management Instituut

Ervaring van Arjan Visser – KPN

‘Door Raimonds kijk op strategie is bij mij echt het kwartje gevallen.’

Richard van Westenbrugge volgde de Post-HBO Leergang Credit Professional.

Toen Richard op zoek ging naar een geschikte opleiding zag hij iets bij de opleiding van CMI wat hij niet bij andere aanbieders vond. ‘De theorie kon ik overal leren, maar ik zocht diepgang en ik wilde investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat vond ik bij CMI. De zin: ‘om anderen te managen, moet je eerst jezelf leren managen’ sprak me aan.

Andere kijk op strategie
Richard kreeg door de opleiding inzicht in zichzelf en wie hij nu eigenlijk is. ‘Ik ben me veel bewuster van de gevoelens van anderen. Maar niet alleen dat. Ik heb geleerd andere vragen te stellen en verbanden te leggen. En door Raimonds kijk op strategie is bij mij echt het kwartje gevallen. Dat vind ik echt geweldig. Ik heb mede dankzij deze opleiding een hele leuke baan gekregen.’

De zin: ‘om anderen te managen, moet je eerst jezelf leren managen’ sprak me aan.

Eten en landen
Anderhalf jaar lang reed hij om de week naar Utrecht. ‘Alle studenten kwamen direct uit het werk. We aten dan eerst met z’n allen. Zo konden we bijpraten en landen voordat we aan de lessen begonnen. Heel goed geregeld allemaal. Ik vond dat altijd een leuk moment.‘

Ontwikkelplan voor collega’s
‘Raimond heeft op mijn verzoek een ontwikkelplan gemaakt voor alle incasso medewerkers van Woonbron. En binnenkort beginnen twee collega’s aan een opleiding bij CMI. Ik ben door de opleiding bij CMI weer enthousiast geraakt over scholing en opleidingen. Ze hebben het vuur aangewakkerd.’

De opleiding Credit Professional is officieel geregistreerd als Post-HBO Register opleiding.

"De opleiding Credit Professional is officieel geregistreerd als Post-HBO Register opleiding."

WhatsApp chat