Credit Management Instituut

Opleidingen en Trainingen

Z

Vanaf 1999 dé opleider

Z

Ook voor maatwerk

Z

Tastbare resultaten

Z

Effectief en inspirerend leren

Opleidingen en Trainingen van het Credit Management Instituut stimuleren, prikkelen en dagen uit.

En er is geen grotere uitdaging dan de uitdaging om het beste uit jezelf en uit anderen te leren halen. Door het ontwikkelen van nieuwe inzichten en vaardigheden worden gedragsveranderingen verwezenlijkt. Gedragsveranderingen die direct voordeel opleveren in de praktijk.

Training Debiteurenbeheer

In deze blended training Debiteurenbeheer geven we je een duidelijk beeld van alle deelaspecten van Credit Management en de rol van debiteurenbeheer daarin. Na het voltooien van de E-Learning Debiteurenbeheer (gemiddelde tijdsinvestering 8 tot 10 uur), volgt je aansluitend 1 fysieke trainingsdag.

Training Credit Management

In de training Credit Management geven we je een duidelijk beeld van alle aspecten die gerelateerd zijn aan Credit Management in organisaties. Daarnaast leer je hoe Credit Managementbeleid dient te worden afgestemd op de (strategische) organisatiedoelstellingen.

Opleiding Budgetcoach

Heb je de ambitie om budgetcoach te worden en zoek je meer dan alleen een geschikte cursus Budgetcoach? Dan is onze Budgetcoach opleiding een uitstekende keuze. In de opleiding Budgetcoach leer je hoe je cliënten kunt coachen naar een grotere mate van zelfredzaamheid.

Opleiding Credit Manager in één week

De opleiding Credit Manager in één week behandelt actuele theorieën, inzichten en instrumenten die van belang zijn voor het vakgebied CreditManagement.

Post-HBO Leergang Credit Professional

Credit Management is een echt vak. Mede hierdoor rijst de vraag naar professionals op dit gebied. Maar ook naar gedegen opleidingen zoals een Credit Controller opleiding of een Post-HBO Credit Management opleiding. Gedurende de laatste twintig jaar is Credit Management uitgegroeid tot een erkend en geapprecieerd vakgebied om de geld-/goederenstroom verder te optimaliseren en financiële (bedrijfs)risico’s te beperken.

Maatwerk

Heb je een specifieke trainingswens? Dan verzorgen wij deze voor jou op maat. Je trainingsvraagstuk wordt volledig afgestemd op de gewenste doelstellingen en opleidingsbehoeften.

De opleiding Credit Professional is officieel geregistreerd als Post-HBO Register opleiding.

"De opleiding Credit Professional is officieel geregistreerd als Post-HBO Register opleiding."

WhatsApp chat