Credit Management Instituut

Ervaring van Arjan Visser – KPN

‘Er zat geen enkele saaie les bij.’

Farida El Hallaoui volgde Post-HBO Leergang Credit Professional.

Farida voelde wat weerstand voordat ze aan de opleiding begon. ‘Ik dacht terug aan school. Met een docent voor de klas en saaie lesstof. Maar bij de eerste les was ik helemaal om. De manier van lesgeven, interactief met video’s en een goede mix van theorie en praktijkvoorbeelden, is echt goed.’

Sterke basis
Farida startte bij aanvang van de opleiding met een nieuwe functie. ‘De werkdruk is hoog. Ik werk fulltime, ben moeder van drie kinderen…..maar ik zou het zo weer doen. Ik ben teammanager bij een financiële instelling en heb door deze opleiding de bevestiging gekregen dat wat ik doe goed is. Ik heb een sterke basis neergelegd. Ik ben in mijn carrière vaak in functies gerold, ben proactief en taakgericht en vind die basis heel belangrijk. Ik zit op de goede weg.’

Interessant van A tot Z
We hadden om de dinsdag les en dat waren lange, maar fijne dagen. We kwamen met de groep vaak al eerder bij elkaar om de stof en het huiswerk door te nemen. Ik ben alleen maar positief. Over de lessen, de lesstof, de docenten, de groep en het samen eten op lesdagen. Ik raad collega’s de training van harte aan.

De opleiding Credit Professional is officieel geregistreerd als Post-HBO Register opleiding.

"De opleiding Credit Professional is officieel geregistreerd als Post-HBO Register opleiding."

WhatsApp chat