Trainingen & Opleidingen

Meer rendement uit een debiteurengesprek

Trainingen en opleidingen van het Credit Management Instituut stimuleren, prikkelen en dagen uit. En er is geen grotere uitdaging dan de uitdaging om het beste uit uzelf en uit anderen te leren halen. Door het ontwikkelen van nieuwe inzichten en vaardigheden worden gedragsveranderingen verwezenlijkt. Gedragsveranderingen die direct voordeel opleveren in de praktijk. 

Maatwerk

Heeft u een specifieke trainings- en/ of opleidingswens dan verzorgen wij deze voor u op maat. Uw trainings- en/of opleidingsvraagstuk wordt volledig afgestemd op uw gewenste doelstellingen en opleidingsbehoeften. Op deze manier bent u gewaarborgd van een strategische partner in opleiden en werken wij graag met u samen aan de ontwikkeling van uw organisatie. Hiernaast verzorgen wij alle trainingen en opleidingen uit ons open programma incompany voor u.

Lees meer >>

 

Open programma

In ons open programma treft u een breed scala aan trainingen en opleidingen aan. Tijdens de trainingen en opleidingen werkt u samen met collega’s uit zeer diverse organisaties aan dezelfde leerdoelen. Uw eigen vragen vormen de uitgangspunten voor reflectie en oefening. Nieuwe vaardigheden en mogelijke gedragingen worden zoveel mogelijk geoefend en beoordeeld met behulp van opdrachten, cases en rollenspellen. Zo worden de effecten van uw gedrag direct zichtbaar en bespreekbaar.

Lees meer >>

Onze ontwikkelpaden

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Credit Management

Credit Management

Masterclasses

Masterclasses

Insolventie

Insolventie

Train de trainer

Train de trainer

Leerweg

Leerweg

Leerweg Open Programma 2017

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Bel dan naar +31 (0)79 343 92 56 of vul hieronder uw contactgegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

 


Naam (verplicht)

Bedrijf (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)